Kosten

De kosten zijn € 1,25 per lid per jaar met een minimum van 375 leden per jaar. Binnen deze kosten zit alles inbegrepen: alle beschikbare onderstaande software, koppeling KNVB of KBVB, onderhoud, support / ondersteuning, doorontwikkeling, hosting (onbeperkt dataverkeer en 1GB opslagruimte), email, beveiliging, backups, domeinregistratie, etc. De opstartkosten zijn € 100,- eenmalig.

Geïnteresseerd?

Ontvang direct een (prijs)overzicht in uw mailbox.

Aanvragen
  • Prijzen exclusief BTW.
  • Er is één optionele module: de app voor Android en iOS voor 150 EUR (eenmalig dus niet per jaar).
  • Narrowcasting / ClubTV zit standaard in het pakket. Hiervoor heeft u een mediaplayer per TV nodig à 175 EUR eenmalig.
  • 1 GB opslagruimte voor mail en foto's kan vergroot worden tot 5 GB (EUR 100) of onbeperkt opslagruimte (EUR 200). 1GB = ongeveer 12500 foto's, video's tellen niet mee en kan men onbeperkt uploaden.
  • Uw club kan kiezen tussen een drie-, twee-, of éénjaar contract.
  • Bij de telling gaat het om het aantal leden en vrijwilligers binnen uw club

Modules

Mediagallery

Hier kunnen foto’s, video en audio in geplaatst worden door de webmasters, maar er is ook een mogelijkheid om de bezoeker zelf een mediabestand (video, foto, audio) te laten uploaden. Alvorens deze gepubliceerd wordt, moet deze nog goedgekeurd worden door de beheerder van de gallery.

Online shop

Hier kunnen nieuwe artikelen worden aangeboden zoals sjaaltjes en sokken van de club. Het is mogelijk om een koppeling met iDEAL te maken, zodat de bezoeker direct kan afrekenen. Het geld wordt automatisch op de rekening van de club gestort en de status in het cms komt direct op betaald te staan. De beheerder kan instellen of de bestellingen worden opgestuurd of dat men het artikel kan ophalen in de kantine.

Gastenboek

De mogelijkheid tot het plaatsen van berichten door bezoekers.

Polls

Het plaatsen van polls op de website voor opiniepeilingen onder de bezoekers van de website.

Vraag & Aanbod

Hier kunnen tweedehands artikelen zoals ballen en voetbalschoenen worden aangeboden, geruild of aangekocht.