“Een kant en klare oplossing!”

VoetbalAssist is een professionele organisatie die luistert naar de klanten; dat uit zich bijvoorbeeld in een snelle feedback van de helpdesk. Daarnaast heeft VoetbalAssist de afgelopen jaren laten zien dat men continu verbeteringen en updates doorvoert. De onlangs vernieuwde Club-app (ontstaan op basis van suggesties van gebruikers) is daar een prachtig voorbeeld van! Alexander de Jong.
Lees de volgende testimonial

“Niet twijfelen, geen beter beheersysteem voor voetbalclubs”

Wij zijn uiterst tevreden over de compleetheid van VoetbalAssist. Wij kunnen het elke voetbalploeg aanraden. Er worden continu uitbreidingen voorzien die echt van toepassing zijn op de dagelijkse werking van een voetbalclub. Ook qua support zijn ze top en het CMS is zeer gebruiksvriendelijk! Niet twijfelen lijkt me, er bestaat op dit ogenblik geen beter beheersysteem voor een voetbalclub, en zeker ook qua kosten voor lagere ploegen. Als betaald voetbal organisatie hebben wij een custom versie laten maken. Frederic Schroyens.
Lees de volgende testimonial

“Alles wat een club nodig heeft én voor een lage prijs”

Dankzij de website, app en ClubTV van VoetbalAssist zijn onze leden altijd op de hoogte van het laatste nieuws. De app brengt jongeren en volwassen samen in één omgeving! Losse WhatsApp groepen voor ieder team zijn dankzij de liveblog functie niet meer nodig, alle leden worden weer verenigd. Naast vele andere opties zijn de vrijwilligersmodule, veld- en kleedkamerindeling en mailboxen voor onze club van grote waarde. De service is snel en de prijs is laag. Wij zijn zeer tevreden! Sebastiaan Majoor.
Lees de volgende testimonial

“Als amateur club werken met een professionele club is geweldig”

Als webmaster uitermate tevreden over de web diensten van VoetbalAssist, sterk CMS, veel mogelijkheden en functionaliteiten, professionele helpdesk en belangrijkste, tevreden clubleden die de site van VIOS-W en de app van VoetbalAssist gebruiken! Corné Dekker.
Lees de volgende testimonial

“Overgang verliep snel en soepel”

Afgelopen zomer met onze club (1000+ leden) de overgang gemaakt van VC2000 naar VoetbalAssist. Dat verliep snel en soepel. Veel support is terug te vinden binnen het systeem, daarnaast kun je een ticket aanmaken, waarop snel antwoord wordt gegeven. VoetbalAssist heeft veel keuzemogelijkheden voor de web layout en heel veel mogelijkheden voor gebruikers, op alle vlakken. Ook wordt er geluisterd naar serieuze feedback. Wij zijn tevreden en kunnen VoetbalAssist aanraden, mede gezien de prijsstelling: waar voor je geld. Max Donker.
Lees de volgende testimonial

“Zeer gebruiksvriendelijk en compleet platform!”

VoetbalAssist biedt ons als webbeheerders van RKVVL/Polaris een kant-en-klaar, compleet en gebruiksvriendelijk pakket met uitstekende support tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast blijft VoetbalAssist continu werken aan de (door)ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen het product. Armand Croux.
Lees de volgende testimonial

“SK Rapid Leest was een van de eerste Belgische gebruikers van VoetbalAssist”

VoetbalAssist is een totaalpakket dat voortdurend in ontwikkeling is en nu in onze ogen toch al het compleetste pakket is voor voetbalclubs. Het is niet alleen een professionele ogende website maar je kan er je hele club mee beheren en last but not least.... Je hoeft geen professionele computergebruiker zijn en als je vragen of problemen hebt kan je rekenen op een professionele helpdesk Stef Thyssen.
Lees de volgende testimonial

“Geweldig hulpmiddel voor de club”

Juist vanwege de integratie in het pakket tussen modules (uitslagen etc), vrijwilligers en narrowcasting hebben wij recent gekozen voor VA. Koos Wessels.
Lees de volgende testimonial

“Van leek tot webmaster!!!”

VoetbalAssist is “Simply the best” Chiel Rosenbrand.
Lees de volgende testimonial

“Een assist bij voetbal is net zo belangrijk als de goal zelf en dat geldt ook voor het CMS.”

Het werken met voetbalbassist geeft onze vereniging een complete website waarin veel onderdelen zijn ondergebracht die ook de organisatie van de club ondersteunen. Daarnaast wordt deze regelmatig uitgebreid met nieuwe functies die zorgen dat hij bij de tijd blijft en nieuwe applicaties aan kan. Marcel Rijpstra.
Lees de volgende testimonial

“Niks gemist met VoetbalAssist”

Wij de gebruikers van vv SEP zijn dik tevreden met onze website deze heeft vele mogelijkheden zoals het publiceren van standen, nieuwsberichten, advertenties en de lichtkrant wij hebben 4 schermen in de kantine waarop je Club TV kan bekijken. Verder is het gebruik van formulieren op de website prachtig vooral nu er met Ideal betaald kan worden, er is nu een formulier actief voor het inschrijven Jeugdkamp. Verder is het werken met het programma voor veld en kleedkamer indelingen is fantastisch. Peter Noordhuizen.
Lees de volgende testimonial

“VoetbalAssist voor zowel de website als in de kantine”

vv Oeken maakt sinds 2010 gebruik van VoetbalAssist voor haar website. Destijds gekozen vanwege de eenvoudige koppeling met het hele wedstrijdprogramma, inmiddels ondenkbaar om over te stappen op een eigen oplossing. Het systeem wordt regelmatig uitgebreid en past aan op de wensen van gebruikers. Inmiddels gebruiken we VoetbalAssist voor onze website maar ook voor ClubTV in ons clubhuis. Emile Jager.
Lees de volgende testimonial

“Veel mogelijkheden en snel support!”

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met VoetbalAssist. We hebben een overzichtelijke en mooie website waarmee we onze leden en andere geïnteresseerden goed kunnen bedienen. Ook de app en club tv werken goed. Vragen over de site worden altijd zeer snel beantwoord. Fiona Hoogmoed.
Lees de volgende testimonial